Vi har funnits sedan 1952

I december -21 förvärvade Soltech 70% av Takab och Falu Plåtslageri. Vi är numera “POWERED BY SOLTECH”. Läs gärna mer här.

Vi på Falu Plåtslageri utför allt inom byggnadsplåt, ventilation och taksäkerhet. Vi har våra rötter i Faluns äldsta plåtslageri som grundades redan 1952 och var lokaliserat på anrika Elsborg i Falun. Vår långa erfarenhet gör att våra kunder kan lita på att de arbeten vi utför håller högsta kvalitet.

2017 förvärvades plåtslageriet av Takab och man bytte namn till Falu Plåtslageri AB. Falu Plåt och Takab huserar i samma lokaler och samarbetar tätt ihop för att kunna ge dig som kund bästa möjliga service.

Våra plåtslagare är välutbildade

All personal hos oss är utbildade plåtslagare/ventilationstekniker eller är lärlingar för att bli utbildade. Vi är medlemmar i Plåt & Ventföretagen och auktoriserade TRYGG PLÅT samt kollektivavtalsanslutna till Svenska Byggnadsarbetareförbundet. VD och projektledare är även utbildade som sakkunnig inom branschstandard för taksäkerhet via Taksäkerhetskommittén.

Vår personal beskriver att de trivs på Falu Plåtslageri på grund av den goda stämning och härliga humor vi har på arbetet. Våra plåtslagare beskriver även att de trivs med yrket på grund av att det är ett självständigt och kreativt yrke som innehåller en stor portion problemlösning.

Kontakta oss